10. tammikuuta 2016

Weekend vibes

Moikka!

Meidän perjantai-ilta oli kyllä kaikkea muuta kuin rauhallinen. Lähdin viemään koiraa ulos 21 aikaan. Tultiin lenkiltä kotiin ja aloin kuuntelemaan, että palohälytin soi rappukäytävässä. Päästin koiran sisälle, totesin että se ei soi meillä, lähdin kattelemaan rappukäytävään. Siellä oli jo kaksi muuta naista yhden oven takana, soittanut 112 kun kukaan ei tullut avaamaan. 
Noh, lopputuloksena oli, että joku vanhus oli jättänyt ruuan hellalle ja lähtenyt käymään kaupassa... Ruoka oli syttynyt ilmeisesti hellalla palamaan, sen verran savua sieltä tuli kun ovi saatiin auki :-/
Palomies kertoi, että voi haista pitkäänkin savu käytävissä - sitä tekikin seuraavaan päivään asti. 
Ei oikeen nukuttanut sitten pe yönä, sorrun ajattelemaan aina "mitä jos" juttuja. Säikäytti että tämmösen takia ois voinut vaikka meidänkin kämppä kärtsätä. Onneksi kuitenkin palokunta tuli suhteellisen nopsaan ja mitään suurta vahinkoa ei kerennyt syntyä :-)

Koirakin pelästyi sen verran, että kun se haistoi savun, yritti murista poikaystävää ulos kotoa. Ulos lähteminen oli vähän jännittävää seuraavana aamuna, koska käytävässä haisi savu vielä vähän. Nyt kuitenkin ihan reippaana :-)


Sitten vähän iloisimpiin aiheisiin~
Ostin hiusvärin ja OP värjäsi. Kiva että saa värjäysapua kotoo niin säästää sievoisen summan kun ei tarvii käydä kampaajalla + OPn työnlaatu on vähintään yhtä hyvää ^_^
Nyt kun en enää blondia hiusväriä käytössä, niin oon todennut tämän hyväksi. Siitä tulee tuommonen punasenruskea! Tykkään kovasti. 


Koira on nyt nauttinut todella paljon ulkona olemisesta, kun on lunta eikä niin kylmä. Kiva ulkoilla :3 täällä satanut muutaman päivän putkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti