25. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!

Tänä vuonna vietin jouluani Parolassa. Mulla ei oikeestaan ollut ollenkaan joulufiilistä, koska ei oo lunta ja vettä sataa koko ajan...

23. päivä laitettiin kotia joulukuntoon. Haettiin kuusi ja koristeltiin se, laitettiin muita kotisteita ympäriinsä, paistettiin kinkkua ja tehtiin torttuja ja pipareita. Siinä se koko päivä oikeestaan vierähtikin. :)


Jouluaattona nuorimmat heräs aamulla 8 aikaan katteleen Joulupukin Kuumaalinjaa  ja itse torkuin siinä vieressä. Nukuin siis olohuoneen sohvalla. Äippä oli saanut riisipuuron valmiiksi joten mentiin aamupalalle. Itse en ole koskaan pitänyt riisipuurosta, joten söin tuttuun tapaan muroja. Äiti oli ostanut ihan suklaamuroja mulle - olihan sentään joulu, namnam!

Aamupalan jälkeen alkoi se joulun loppuhössötys, josta itse en pidä ollenkaan... Eikö ihmiset voi ottaa ihan iisisti? Eli kauhee hössötys ruuan laitosta, onko koristeet nyt varmasti hyvin, onko kaikki nyt varmasti aikataulussa?? Huh, viimeinkin päästiin siitä eroon ja vieraiden on hyvä saapua. Tosin, tänä vuonna tuli vaan yksi perhetuttu viettämään joulua.

Syötiin ja juotiin hyvin ja pukki tuli vähän aikataulusta etuajassa. Se ei tosin ketään haitannut ... koska lahjat. Mulla ei ollut mitää suuria odotuksia lahjojen suhteen, koska tiesin että tuun saamaan äidiltä yhden lahjan mitä pyysin ja ostin vähän aikaisemmin itselleni lahjaksi uudet cheer -kengät.

Tässä lahjat mitä sain:

Itse ostettu lahja: Nfinity Evolution cheer kengät.


Kaksi murokippoa super söpöllä kuosilla, violetti fleeceviltti (olenhan vilukissa) ja the GazettEn uusin levy Beatiful Deformity. My best friend knows what I eat for breakfast, she knows my fav band and my fav colour!


Vohvelirauta! Joku on näköjään huomannu etten oikeen loista lättyjen paistamisessa :P Huomatkaa että siellä on joku värityskirjakin sisällä! (??)


Mammalta sain tämmösen meikkipussukkasetin. Jokainen pussi sisälsi aina jotakin pientä kivaa! Pienimmässä pussissa oli punainen huulipuna ja Geisha suklaata. Keskikokoisessa oli palasaippua ja kaksi suihkuhattua. Isoimmassa oli pieni pyyhe :)


Yöhousut, jotka pyysin äitiltä. Ihanat! Tosin mun housut ei oo fleeceä vaan trikoota joten näissä housuissa ei ole noita valkosia tupsuja. 


Epson tulostin. En osannut yhtään odotta näin isoo pakettia - saatikka sisältöä! Äippä sanoi, että pääsee helpommalla kun sen ei tarvii tulostella mun tärkeitä papereita ja postitta mulle niitä, nyt siis on oma tulostin sitä varten!

Tässäpä näitä. Hyvää ja rauhallista joulunaikaa kaikille!

PS. Käytiin Karon ja Idan kanssa kattoon se Disneyn uusin elokuva Frozen 3D :) oli tosi kiva! Ja karsinnoista pääsin takasin SB! Jipii. Uutta kautta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti