22. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen päivä uudessa kodissa

Heippa kaikille!

Viime postauksessa kerroin kuinka mua stressasi kovasti muuttofirman tekemä muutto. Aivan turhaan! Meidät muutti Opiskelijamuutot -firma ja ollaan enemmän kun tyytyväisiä niiden palveluun! 
Muuttomiehet tulivat sovittuun aikaan ja alottivat heti lastaamisen ja tekivät sen reippaasti. 

Eilen illalla oltiin aivan tööt ja OP kävi hakemaan pizzat meille. OP:n isä oli pitänyt huolta koirasta muuton ajan ja toi sen sitten illalla takaisin. Voi sitä koiran riemua :-) niin iloinen... 

Tää aamu ei kuitenkaan mennyt ihan niinkun suunniteltu...
Odotin bussia hyvissä ajoissa, jotta pääsisin töihin. Saan viestin, että voinko tulla aikasemmin töihin, sillä kumpikaan mun tiimiläisistä ei oo tulossa, koska ovat sairaana. Siinä vaiheessa aloin laskemaan jo tunteja, koska pääsisin kotiin. 

Vihdoin pääsin bussiin ja muutaman pysäkin kuluttua kuski viittoo, että pitää mennä ulos bussista ja odottaa seuraavaa - bussi käryää. Se ajoi sen sivuun ja jäin odottamaan uutta bussia pysäkille. Kaiken koomisinta oli, etten yhtään tiennyt missä olin tai millä bussilla pääsen sitten töihin. Pikaiset reittioppaan selailut ja hyppäsin uuteen bussiin toivoen, että löydän perille. 

Pääsen töihin ja yritän selviytyä päivästä. Työthän on jaettu meille kolmelle, mutta tänään kaksi poissa. Sain yhden sijaisen ja yksi vakiohenkilö pystyi auttaaman puoli päivää. Ei se kuitenkaan ole sama kun niiden kanssa jotka osaa hommansa, tekee sitä päivästä toiseen. Onneksi kuitenkin sain apua, eikä tarvinnut olla yksin :-)

Vihdoin kotona. Lähdettiin käymään koiran kanssa pitkällä lenkillä ja tutkailtiin uusia maisemia. Meillä on tässä ihan vieressä koirapuisto ja hyvät lenkkeilymaastot. Mikään ei tehnyt mua tänään onnellisemmaksi kuin se, että näki kuinka paljon koira nautti luonnossa kävelemisestä, kuin betoniviidakossa. Mun pikkuinen <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti