28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Ah miten ihanaa on ollut, neljän päivän viikonloppu... Pitäisi aina olla viikonloput näin pitkiä!

Perjantaina käytiin syömässä OP:n vanhemmilla ja samalla vähän sosiaalisoimassa OP:n sukulaisten kanssa. Koira oli taas aivan innoissaan kun sai olla huomion keskipiste... :-D


Lauantai ja sunnuntai vietettiin vanhan asunnon loppusiivouksen merkeissä ja raahattiin pyörät julkisilla sitten kotiin. Vihdoin tääkin asia alkaa olla lopuillaan, enää tarvii palauttaa avaimet. 

Kun mentiin ekaa kertaa sinne siivoamaan, mietittiin että miten me siellä ollaan voitu edes asua. Ei tuntunut enää yhtään kodilta ja ollaan ilosia, että meillä on uusi koti :-)

Bye Kamppi!


Oon kyllä ollut nyt joka päivä aivan todella väsynyt... Herännyt aina kun OP:n kello soi töihin enkä saa sen jälkeen unta. Sitten kun kuitenkin jossain vaiheessa saan unta, en reagoi omiin herätyksiin (joskus klo 9) ja herään ~12 aikoihin :-/

Hieman itselleni vihasena yritän sitten nousta, mutta onpa vaikeaa. Kai tää viimeinen viikko on ollut niin henkisesti raskas, että kaipaan lepoa. Harmittaa, että en jaksanut lähteä tänään semmoseen 30min jumppaan keskustaan, mutta päätin antaa sen itselleni anteeksi. Tänään täytyy kuitenkin vielä pestä pyykkiä, käydä kaupassa ja purkaa laatikoita. Käy vaikka sitten vielä illemmalla pidemmän lenkin koiran kanssa ja tutkii uusia paikkoja :-) tää päivä on nyt pyhitetty kotona olemiseen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti