14. maaliskuuta 2016

Sitä ja tätä

Heippa

Kirjottelen nyt salilta. Mulla oli juuri ensimmäinen tapaaminen personal trainerini kanssa ja nyt odottelen hetken, että ryhmäliikuntatunti alkaa :3

Meni kivasti. Asiantunteva kaveri, joka osasi selkeästi ja ytimekkäästi neuvoa tekniikat ja liikeradat tämmöiselle laite-aloittelijalle. Kävin kyllä viime vuoden aikana ihan pelkällä salilla, mutta selkeesti pikku vikoja ollut tekemisessä. Hyvä että kerrotaan oikea tapa :-) 

Aluksi keskulteltiin ihan niitä näitä muhun liittyen, esim työnkuva, urheiluhistoria jne. Sitten lähdettiin lämmittelemään. Tehokas, salia päästä päähän eri liikkeillä - tuli pian lämmin. 

Sitten tehtiin alatalja laitteella. Heti huomasi, että pienillä muutoksilla sai tuntumaan heti oikein. Olin tehnyt ennen ... en nyt totaali väärin, mutta tekniikasta puuttui selkeesti olennaisia pikkuasioita. 

Siirryttiin puolipallon luo ja sillä vatsalihaksia ja sitten erikseen vielä lankkupito ja tekniikka check näissä kaikissa :-)

Seuraavalla kerralla sitten koko 45min pelkkää reeniaikaa. Jee! Uusi fiilis tähän salilla käyntiin. 


Eilen kävi hassusti iltalenkillä koiran kanssa. Koiran valjaat oli pettänyt ilmeisesti kesken lenkin ja se lukitussysteemi oli hajonnut. Valjaat roikkui koiran päällä avonaisina kun tultiin kotiin. Miten tämmönen tapahtuu, ei kolannut itteensä mihkään enkä ollut huomannut mitään? Onneksi käveli nätisti  :-D aamulla joutui mennä OP kanssa pannasta lenkille, ei oo tottunut siihen, mutta pakko oli. 

Kävin PT -tapaamisen jälkeen heti Mustissa & Mirrissä hankkimaan uudet. En saanut semmoisia mitä oisin halunnut (ilmeisesti Hurtan vanha malli) mutta nuokin varmasti on kivat :3 
Onneks oli palkkapäivä tänään...


Mukavaa illan jatkoa kaikille, mää lähden nyt tanssitunnille. Mun maanantain pelastukseni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti