11. maaliskuuta 2016

Hei me muutetaan!

Oon niin innoissani! Niin kun otsikkokin kertoo, me ollaan muuttamassa!

Meille tuli iso vuokrankorotus niin ei viititty maksaa niin suurta summaa pelkästä asumisesta. 

Odotan kovasti että päästään muuttamaan, ens viikolla koko asunnon pakkaus ja maanantaina 21.3 muutto!

Jotenkin aina muuttaessa huomaa, muten paljon tavaraa sitä niinkun oikeesti on... Huhhuh. Joku voisi pakata mun puolesta, en osaa alottaa... "Tarviin tota kuitenkin vielä ennen muuttoa" TAI "en voi heittää tota pois, koska voin tarvita sitä vielä"...


Tykkään meidän nykyisestä kodista, koska sijainti on parempi (Kamppi) ja rakennus on uusi. Siihen se sitten jääkin. Kallista asua ja kokoajan joku hissi tai ulko-ovi rikki (??) ärsyttävää. Roskakatoskin on aivan järkyttävässä kunnossa kun sinne on rikottu laseja ja sinne on vaan jätetty isoja kalusteita, eikä roskamiehet vie niitä.

Uusi koti on kehä 1 vieressä. Se on vähän vanhempi rakennus, eli esim kaapit  on vanhemmat. Ei oikeen muuta esteettisesti erilaista. Wc on ehkä se mikä kaipaa sisustusta, se on vähän mielenkiintoinen koska siellä ei oikeen ole mitään säilytystilaa tai peilikaappia. Mutta oon innoissani siitä, että siellä on uusi kylpyamme! Voin vaan niin jo kuvitella kuinka pulahdan murun kanssa rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen... 


Kampin asunto on 39,5 neliötä + ranskalainen parveke. Uusi on 45 neliötä + iso lasitettu parveke (ja melken 300€ halvempi vuokra!)

Meille tulee muuttofirma muuttamaan meidät. Oon vähän jännittynyt/varautunut/skeptinen niiden suhteen. Ei olla ikinä käytetty firmaa muuttamaan, joten en oikeen tiedä miten toimia ... ja niin. Aina ollut sukulaiset auttamassa, eikä oo ollut kova kiire. 

Nyt sitten tulee ihan jotain randomeja miehiä muuttamaan. Ja niille aika on rahaa, eli mitä hitaampaa ne tekee työtä, sitä enemmän se meille maksaa. Mut taas toisaalta en halua siinä mielessä että aletaan kauheella kiireellä muuttamaan, koska mitä jos sitten menee jotain rikki?

Yritän nyt parhaani tän asian kanssa. Silti kauhee päänvaiva. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti