16. heinäkuuta 2016

Lomalta paluu

Heissan!

Eka viikko töitä takana näin loman jälkeen. Oli tosi vaikeeta nousta ensimmäisinä typäivinä, olin saanut kyllä hyvin vuorokausirytmini sekaisin :D Onneks mulla oli kuitenkin myöhäsin mahdollinen vuoro niin sain nukkua mahdollisimman pitkään aamulla. Myönnettäköön, että olisin silti mielelläni ollut vielä pidemmälläkin lomalla jos kukkaro ois kestänyt enemmänkin palkatonta.

Rauhallinen laskeutuminen arkeen ollut, kesäpäivystys on niin erilaista :) Lapsia on vähän, työntekijöitä on vähän - aikaa tehdä kaikkea erilaista lasten kanssa. Käytiin viime viikolla mm. Uimassa ja piknikillä! 

Harmikseni (en tiedä mitä on käynyt..) mulla meni torstaina niskat aivan totaaliseen jumiin. Olkapäät ihan kosketusarat ja hyvä kun pää kääntyi. Onneksi sain sitten heti perjantaina työterveyteen erikoislääkärille ajan ja hän totesi, että mun niskat/hartioiden seutu on aivan kivikovat - ykskin väärä liike voi saada lihaksen repeämään... Nonni, tässä sitä taas ollaan liikuntarajotuksineen ja lihasrelaksantteineen :)!


Mahtuu tähän viikkoon hyvääkin!
Kävin ensimmäistä kertaa trampoliinipuistossa, Rushissa. Tosi nopeesti meni aika siellä loikkiessa!! Meidän tunnin aika tuntu ehkä 20min? 
Kun mentiin niin siellä oli suhteellisen tyhjää niin oli hyvin tilaa, eikä tarvinnut pahemmin jonotella mihinkään :) Varauduin kuitenkin jonkinlaiseen ruuhkaan kun kuitenkin joskus neljän jälkeen sinne mentiin, mut ei ollut!

Pokemon Go. Tarvitseeko tätä nyt sen enempää selitellä? Oon jo nyt aivan koukussa siihen ja suututtaa kun se kaatuilee, mur. Tänään käytiin jahtaamassa pokemoneja keskustassa monen muun tehdessä samaa :'D

Sain myös postissa kauan kuolaaman laukkuni <3 
Materialismionnellisuus?
Nevahööd.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti