1. tammikuuta 2017

Bye 2016, hello 2017

Aikamoinen vuosi on takana, paljon kaikkea mahtunut. Oon kuitenkin tyytyväinen, että päällimmäisenä fiiliksenä kuitenkin ilo ja onnistuminen. Ajattelin kertoa mun viime vuodesta tähän alle muutamalla kuvalla. 

2016:

Tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin vuonna 2016. Se alkoi Suomenlinnan visiitillä Satun kanssa :) <3

VIP the GazettEn keikalla med Karo <3 Toi päivä oli yks parhaista, keikka oli mieletön ja oli mahtavaa nähdä lemppari bändi muutaman vuoden tauon jälkeen! Saatiin VIP -paidat ja pästiin kättelemään bändiä!! Onnellinen! Vielä on TO DO -listalla käydä kattomassa Gazetten Final jossain isolla areenalla Japanissa.

2 viikkoa kesälomalla Sliemassa, Maltalla! 
2 vkoa melken 30C lämpöä, passaa. Koska uudelleen?
Maltalla oli paljon nähtävää, harmittaa ettei keretty kaikkea mahdollista siellä nähdä, mutta suunniteltiin että mennän toisen kerran uudelleen :) Mun mielestä Sliema oli todella hyvä paikka olla, sieltä pääsi kaikkialle. Maltalla on niin kapeat tiet ja kaahaavat bussikuskit, että matkustaminen siellä oli aina semi-mielenkiintosta :D

Käytiin mm.
- HopON - HopOFF turistibussilla kiertään pohjoisempi kierros, pysähdyttiin mm. Saint Antonio's Gardenissa.
- Käveltiin joku 5km Sliemasta Vallettaan ja oltiin varmoja, että ollaan eksytty :D
- Shoppailtiin Vallettassa ja Sliemassa.
- Mentiin puoli Maltaa ympäri jotta päästiin Maltan national aquariumiin ja kun tultiin takaisin tajuttiin, että oltais päästy suoralla bussilla vähän kauempaa.
- Käytiin Golden Bayssa, Maltan yhdellä kolmesta hiekkarannoista. Vau. Muuten uitiin kalliorannoilla tai hotellin ammeessa.
- Päädyttiin yllättäen molemmat Orogoldin edustajien hoiviin.
- Vietettiin iltaa meidän hotellin viereisessä huvipuistossa, aikamoista kyytiä sai kyllä laitteissa huhhuh :D
- Kärtsättiin kunnolla auringossa ja syötiin miljoona mehujäätä.


Muutettiin uudelleen ja oon kyllä ollut tyytyväinen tähän alueeseen. Helppo päästä kaikkialle, turvallinen ja rauhallinen. 

Team #pinkitpossut<3 Näiden tyttöjen kanssa saanut viettää paljon aikaa ja muutamista tullut todella läheisiäkin :) tsekkaa edellinen postaus.

Haluttiin Satun kanssa pitää omat pikkujoulut... Vietettiin siispä niitä keskellä viikkoa yökyläilyn merkeissä meillä! Kyllä, meillä oli myös nugetteja :D Oli kiva ilta ja koirakin oli ihan innoissaan kun joku meillä yötä.

Joulua vietettiin yhdessä heti kun OP kotiutui töistä. Mua tietysti poltteli kaikki lahjat kuusen alla ja ne oli pian ruuan jälkeen avattava... Rauhallinen joulu ja joululoma ollut, käytiin myös koiran kanssa välipäivinä äidillä ja Flora jäi sinne uutta vuotta viettamään rauhassa.

Uutta vuotta vietin Satun ja sen läheisten kanssa. Oli ihanaa että pääsin mukaan :) Käytiin päivällä Kansallismuseon avoimissa ovissa ja sieltä sitten siirryttiin Satun luo. Siellä olikin jo panostettu uv ruokiin. Illemmalla mentiin kattomaan klo 22 alkaneita Suomi100v "bileitä". Siellä siispä jäädyttiin pari tuntia ennen vuoden vaihtumista. Ihan kun olis ollut itsenäisyyspäiväjuhlissa, ei ollut kyllä bileitä nähnyt se ohjelma. Kuitenkin ilotulitus oli mahtava ja sen jälkeen esiintyvä Robin :D 

All wrap 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti