30. tammikuuta 2016

Honor 7 / iPhone 6S

Olin muutama viikko sitten hankkimassa uutta puhelinta. Ideana oli, että hankin Huawein Honor 7. Vertailin pitkään hankinko iPhonen vaiko Honorin. Valintaan vaikutti paljon mm. hinta, koska uusimmat omput on törkeen hintasia :-/ kaikin puolin Honor 7 oli vertailussa parempi ja alkoi vihettämään paljon. Katselin Youtubesta erilaisia videoita sen käytöstä ja käytin Gigantin vertailutaulukkoa hyödyksi. Osoittautui, että Honor on kaikinpuolin parempi teknisesti kuin iPhone 6 - mallit; esim kamera, akun kesto jne. Siinä on myös huippunopea sormenjälkitunnistin sekä älynäppäin. 


Hankin puhelimen Verkkokaupasta. En yhtään tajua itsekkään miksi menin ylipäätänsä mitään kyseisestä kaupasta hankkimaan, aina saanut siellä niin jäätävää kohtelua ettei tee enää kyllä mieli mennä. 

Anyway, innoissani aloin puhelinta käyttämään. Olin ihan innoissani huipusta akusta sekä sormenjälkitunnistimesta, ihan tosi hyvät! 

Olin kyllä ihan tietoinen että luuri on Android, mutta jotenkin sen käyttäminen ei yyyyhtään ollut mun juttu.. Ihme latauksia/päivityksiä kokoajan Google Play -kaupasta, ei saanut ilmotuksia (esim WhatsApp) mitenkään järkevästi näkyviin ennen kun oli tapellut asetusten kanssa joku 2h, ei voi käyttää Emojeja muutakuin WhatsApissa - nekin niitä vanhoja, ei päivitystä Androidissa jne.. Huh, hajosi pää siinä vaiheessa koko luuriin. Tunnelmat siinä vaiheessa oli, että ei saanut päättää mitään miten asiat puhelimessa on ym asetuksia X-(
Kenkutus oli suuri ja olin pettynyt ostokseen. En oo varmaan ikinä ollut mihinkään niin pettynyt kun siihen, että tuhlasin niin paljon rahaa johonkin mikä ei sitten ollutkaan sitä mitä halusin. 

Loppuviimein asia sai ratkaisun, että OP osti multa Honor 7 (Androidin vannoutuneena käyttäjänä :-* ) itselleen vanhan Samsunginsa tilalle ja meikä paineli kauppaan hankkimaan omenaluurin. 

Muistutan itseäni jatkossa hankkimaan vain Applen puhelimia.

iPhone 5C luurin tilalla on nyt siis iPhone 6S Rose Gold. 
Olen hyvin tyytyväinen ^_^

Tässä myös kyllä hyvä akku. Vaikka tuossa kipeenä ollessani räpläsin päivät pitkät puhelinta, niin ei kertaakaan tarvinnut päivän aikana ladata sitä! Kamerakin on hyvä meikäläisen tarpeisiin. Ainoa mikä selkeästi tässä puhelimessa on "huonompi" on tuo sormenjälkitunnistin, paljon hitaampi kun Honorissa plus pitää painaa tota koti-nappia ensin. Mutta anyways, en vaihtaisi tätä pois :-)


Sain myös mun eBaysta tilaamani kuoret vihdoin! Kuva ei anna oikeutta kuorille, mutta itse tykkään ihan hirveästi. Hyvä laatuset ja värikin on ihan sama kun itse puhelin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti