13. helmikuuta 2016

DIY Valentine's Day gift for him

Sain juuri valmiiksi Ystävänpäivälahjan, jonka aion antaa huomenna poikaystävälleni :-) oon todella huono ostamaan mitään tiettyä, ellei mulle kerrota mitä tarkalleen haluaa, joten päätin kasata lahjan itse. DIY (do it yourself) lahjat ovat helppoja, hauskoja ja ajatuksella tehtyjä lahjoja ja ne sopii myös pienelle budjetille!

Ideana mulla oli siispä täyttää lasipurnukka pienillä lappusilla, joissa on jotakin tekstiä sisällä. Idean sain YouTube videosta jossa oli tämmöinen samantapainen idea. Purkinhan voi täyttää saajan lemppari jutuilla, sopii hyvin jos jokaiselle lahjaksi!


Lasipurnukan lisäksi käytin Stabiloita ja vahvempaa punasta tussia (syystä etten löytänyt punasta stabiloa :-D )
Kuviolliset teipit hankin Tigeristä (2€). Oli muuten surkeeta teippiä pidoltaan, en suosittele suureen pitoon. Lasipinnalla pysyy ihan moitteettomasti. 


Lasipurnukka Tigeristä 2€. Pienet suklaasydämet K-kaupasta vajaa 3€. Ostin myös lisäksi 2 Snickersiä (OPn lemppareita). 

Alotin laittamalla sydänsydämet pohjalle ja Snickersit niiden päälle. Sitten alkoi varsinainen askartelu.

Paperille voi kirjottaa esim. jotain kivoja muistoja, inside vitsejä, millainen kyseinen henkilö on, kivoja quoteja, teidän yhteisen biisin sanoja yms, taivas on rajana :-) 


Quoteja löytää helposti vaikka Googlaamalla, myös Tumblr ja weheartit on hyviä.
Coldplayn Sky full of stars on meidän biisi :-)
Kirjotin myös asioita jotka alkoi esim että: OP on... Ja muita tämmösiä henkilökohtasempia, ne jääköön salaisuudeksi ;-)


Teipin laadun vuoksi noi poppas koko ajan auki, ärsyttävää. Suosittelen tälle teipille käyttään ihan tavallista paperia - omani oli piirrustuspaperia, eli vähän paksumpaa, mutta ei yhtä paksua kun kartonki tho. Olisihan nuo voinut taitellakin, mutta en halunnut :-D

Kun on kirjotellut tarpeeksi, ei muuta kun purkkiin ja that's it! Valmista!



Hyvää tulevaa ystävänpäivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti